“Χ”άρησε 2 βαθμούς στο Αγρίνιο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο παιχνίδι τους Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ισορροπημένο ματς στο πρώτο μέρος, καλύτερος στην επανάληψη ο Αστέρας και με αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο από το Αγρίνιο, με το ματς να μένει στο 0-0. Ο Μπαράλες ήταν μέσα  σε αρκετές φάσεις στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο. Οι  γηπεδούχοι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί

Με 4-3-3 ήταν το σύστημα που επέλεξε   ο Γιάννης Αναστασίου , ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς δεν άλλαξε το γνωστό 4-2-3-1.

Καλό ρυθμό είχε το ματς από την αρχή με τον Καρέλη στο 3′ (σπουδαία επέμβαση Παπαδόπουλου) και τον Μπαράλες στο 6′ να χάνει σημαντική ευκαιρία.

Η ισορροπία κυριάρχησε  στην συνέχεια χωρίς να υπάρξουν μεγάλες φάσεις, με τον Αστέρα να έχει την κατοχή και τον Παναιτωλικό γρήγορες μεταβάσεις.

Από ένα λάθος στο 40′, ο Καρέλης έκλεψε την μπάλα βρέθηκε σε καλή θέση και σούταρε πάνω στον Παπαδόπουλο. Απολύτως δίκαια οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες και χωρίς γκολ στα αποδυτήρια.

 

Στην  επανάληψη ο Αστέρας κυριάρχησε και απείλησε στο 50′, με πολύ ωραία ενέργεια και σουτ του Ριέρα που πέρασε λίγο άουτ.

 Λίγα λεπτά αργότεραο Ριέρα  στάθηκε άτυχος και αποχώρησε τραυματίας. Στο 56′ ο Ροντρίγκες έδιωξε δύσκολα την εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια του Άλβαρες

Ο Παναιτωλικός απείλησε στο 58΄, αλλά οι Καρέλης και Ντίας δεν πρόλαβαν στη σέντρα του Μεντόσα. Πάλι από φάουλ του Άλβαρες ο Αστέρας απείλησε με σουτ του Μουνάφο, ενώ με τον ίδιο εκτελεστή οι φιλοξενούμενοι πήραν κόρνερ από δύσκολη επέμβαση του Ροντρίγκες.

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού μπλόκαρε στο 69′ την κοντινή κεφαλιά του Μπαράλες.

Ο Ράσταβατς  έκανε αλλαγές ενισχύοντας την επίθεση με τον  Μπενίτο, με στόχο να βρει το γκολ της νίκης.

Στο 78′ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαλή από τακουνάκι του Μπαράλες ωστόσο δεν δόθηκε πέναλτι από διαιτητή και στούντιο, με τη φάση να μην ελέγχεται. Παράβαση που η μπάλα  θα μπορούσε να στηθεί στην άσπρη  βούλα!

Στο 83′ καλό σουτ του Μπαράλες έφυγε έξω. Στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Βέργου δεν απείλησε τον Παπαδόπουλο, ενώ ο Μπαράλες από μπαλιά του Μπενίτο αστόχησε απελπιστικά από καλή θέση. 

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Κίτρινες: 55′ Μπαράλες, 67′ Ατιένθα, 69′ Μόρσεϊ, 87′ Καρμόνα

Συνθέσεις

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Χοχούμης, Κορνέλιους, Μαλής, Λούι, Τσιγγάρας, Βαρόνε, Μόρσεϊ (74′ Βέργος), Μεντόσα, Ντίας, Καρέλης (85′ Μπελεβώνης)

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα (88′ Γκαρθία), Άλβαρες, Αντιένθα, Καστάνιο, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα (54΄Καπίγια), Σίτο (74′ Μπενίτο), Ρετζίς (88′ Γκόμες), Μπαράλες

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο