Οι καλύτερες φάσεις και το γκολ του αγώνα της Γ' Εθνικής Άγιος Ιερόθεος - Παναρκαδικός 0-1

Απριλίου 20, 2021
Πολύ καλά αγωνιστικά στημένη η ομάδα, με παίκτες που έτρωγαν σίδερα ( παρά το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων στο β΄ ημίχρονο), δεν το έβαλαν κάτω και με τη ν Παναρκαδική ψυχή τους, νίκησαν με 1-0 τον Άγιο Ιερόθεο. Η ομάδα της Αθήνας να υπενθυμίσουμε, ότι έχει στόχο την άνοδο!

Δεν θα αφήσουμε να περάσει απαρατήρητο το πανέξυπνο γκολ του Abot  και την υπέροχη – καταπληκτική απόκρουση του φάουλ από τον προικισμένο πορτιέρε Ανδρέα Μάνο, που η φάση αυτή ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα!

Στα αρνητικά, η χαζή αποβολή του Τσέκου, που ευτυχώς δεν στοίχισε στο αποτέλεσμα του αγώνα. Λάθος που θα είναι για τον Προκόπη εμπειρία για την συνέχεια, που θα τον βοηθήσει για να κάνει καλή καριέρα στην νέα του θέση.

Κολώνα της άμυνας παραμένει πάντα ο δίμετρος Νάνος! Η ατυχία με τον τραυματισμό του, μάλλον του σταμάτησε μια σπουδαία καριέρα, αλλά ποτέ μην λες ποτέ, γιατί η αξία του παραμένει μεγάλη!

Τι να πεις για τα διδυμάκια, που είναι παράδειγμα για μίμηση για τα νέα παιδία. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, πότε θα «κρεμάσουν τα παπούτσια»!

Άρχοντας ο Στρέμπας, που κέρδισε τον θαυμασμό της αντίπαλης εξέδρας!

Μην λησμονήσω τον Τσιώλη, που δεν ήταν η καλύτερη του μέρα, αλλά παρόλα αυτά παραμένει πολύ σημαντικός στην ομάδα.

Μεγάλη ελπίδα και η παρουσία των νέων παικτών, που δείχνουν ότι έχουν καλή ποδοσφαιρική πάστα!

Και όλη η καλή εικόνα χωρίς την παρουσία του Μπλάνκο, που ήταν στην αποστολή και δεν αγωνίστηκε!

Κλείνοντας να σταθούμε και κόουτς Θωμά Μαυρουδή, που έδειξε στον σύντομο αυτό χρονικό διάστημα την αξία του, τόσο θέμα της προπόνησης, αλλά και στην «σκακιέρα» του γηπέδου. Κοντά του πάντα ο Γιώργος Γούνης, που «φτιάχνει» τον πορτιέρε της ομάδας.

Ρεπορτάζ Γιώργος Θεοδωράκης

Τελευταία τροποποίηση στις 20 Απριλίου 2021 %19:%Απρ

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia