Προκόπης Τσέκος : Νέο ξεκίνημα με νίκη και πολύ αισιοδοξία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Προκόπης Τσέκος ο Αρκάς αμυντικός, αγωνίζεται με επιτυχία στην νέα για αυτόν θέση στον Παναρκαδικό. Δίπλα στον έμπειρο Χρήστο Νάνο, έχει αποκτήσει την δυναμική που πρέπει να έχει ο σέντερ μπακ και από ότι φαίνεται δημιουργείται ένα δυνατό κεντρικό δίδυμο. Εξ άλλου η εμπειρία του Τσέκου , αν  και είναι μικρός σε ηλικία, θα τον βοηθήσει να κάνει καλά παιχνίδια και να βοηθήσει την ομάδα του.

Στο παιχνίδι με τον Μολαϊκό σημείωσε το πρώτο γκολ , ανοίγοντας τον δρόμο για τους βαθμούς της νίκης του Παναρκαδικού.

Ο 22χρονος αμυντικός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την νίκη της ομάδας του, τον προπονητή  του, την νέα του θέση και τι πιστεύει για την συνέχεια: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από μεγάλη αποχή και για τις δυο ομάδες . Η νίκη για εμάς ήταν πολύ σημαντική απέναντι σε μια ομάδα με κοινούς στόχους και γιατί όπως θα διεξαχθεί φέτος το πρωτάθλημα οι αγωνιστικές είναι πολύ λίγες και κάθε παιχνίδι είναι «εξάπαντο» αλλά και για λόγους ψυχολογικούς. Η ομάδα έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας και μια νίκη σε αυτήν τη νέα πρεμιέρα μας δίνει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια .

Ο καινούριος προπονητής μας έχει βοηθήσει πολύ . Βρίσκεται στην ομάδα σύντομο χρονικό διάστημα αλλά τόσο αυτός όσο και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο που έχει ανανεωθεί έχει κάνει πολύ καλή δουλειά . Η αλήθεια είναι ότι περνάμε πολλές ώρες στο γήπεδο και επικεντρωνόμαστε αρκετά στην τακτική και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε πολλά πράγματα από τον καινούριο προπονητή .

Για το γκολ σήμερα έχω να δηλώσω ότι χαίρομαι πολύ που πέτυχα ένα τόσο όμορφο γκολ αλλά περισσότερο που ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ για την ομάδα μου και συνδυάστηκε με τους τρεις βαθμούς . Βγήκα πρώτος στη μπάλα και βρέθηκα κοντά στο αντίπαλο τέρμα κλεισμένος από τρεις αμυντικούς και προσπάθησα να τους χτυπήσω κόντρα στην κίνηση τους καθώς αυτοί κινούνταν προς τα εμπρός και βρέθηκα σε πλεονεκτική θέση για να τελειώσω το φάση .

Για τη νέα μου θέση δεν έχω να πω πολλά . Αγωνίστηκα και στο περυσινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ηλυσιακού για λίγο διάστημα σε αυτήν τη θέση και προσπαθώ όπου παίζω να προσαρμόζομαι και να αποδίδω όσο καλύτερα μπορώ για την ομάδα μου . Το θεωρώ μεγάλο προσόν για ένα ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις .

Ο κορονοϊός είναι αλήθεια ότι επηρεάσει πολύ το ποδόσφαιρο σε παγκόσμια κλίμακα πόσο μάλλον το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα . Πέντε μήνες αποχής είναι μεγάλο χρονικό διάστημα όταν μιλάμε για μια κατηγορία που οι περισσότεροι παίκτες έχουν κι άλλες δουλειές και είναι και μεγαλύτεροι σε ηλικία . Δόξα το Θεό τόσο η ομάδα μου όσο κι εγώ έχουμε δουλέψει αρκετά και ατομικά αυτούς τους πέντε μήνες όσο και στο διάστημα που μας δόθηκε να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα και θεωρώ βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση παρά τα όποια προβλήματα συναντήσαμε τη φετινή χρονιά.

Τέλος για την ομάδα να πω ότι ήταν ένα νέο ξεκίνημα που είχαμε ανάγκη όπως είπα και με αυτή τη νίκη κερδίσαμε χρόνο και ηρεμία να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο με το καινούριο προπονητή . Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια πως θα πετύχουμε τους στόχους μας.»

 Γράφει ο Γιώργος Θεοδωράκης

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον Φώτη Αλέξοπουλο, για την φωτογραφία που μας παραχώρησε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο