ΑΣΤΕΡΑΣ-Vitesse στη NOVA!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τρίτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας μας στην Ολλανδία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 2. ΑΣΤΕΡΑΣ-Vitesse live την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 20:00.

Η αναμέτρηση του ΑΣΤΕΡΑ με την ομάδα που τερμάτισε 5η στην Eredivisie, συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μέσω του Novasports 2 οι φίλαθλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα πρώτα δείγματα του ΑΣΤΕΡΑ της περιόδου 2015-2016.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ NOVA
“Καλοκαίρι στα κανάλια Novasports με φιλικά παιχνίδια και του Αστέρα Τρίπολης. Δείτε την Τετάρτη ζωντανά από το Novasports 2 και Novasports 2 HD τη φιλική αναμέτρηση των Αρκάδων με τη Φίτεσε, η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:00.

O αγώνας θα μεταδοθεί από την πρωτοποριακή υπηρεσία novago αλλά και μέσω του WEB TV του novasports.gr σε audio streaming.”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο