Η ΑΕ Σπάρτης στην Γ’ Εθνική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρελό γλέντι μέσα στο γήπεδο του Περιστερίου και τις εξέδρες από τους παίκτες και τους οπαδούς της Σπάρτης, μετά το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή Γιάχο, που βρήκε την ΑΕ Σπάρτη να κατακτά την άνοδο στη Γ’ Εθνική, νικώντας την Κυπαρισσία με 3-2.

Ολοι οι παίκτες και ταμέλη της τεχνικής ηγεσίας έγιναν ένα κουβάρι, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στα επίσημα του γηπέδου δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια, πανηγύριζοντας και εκείνος έξαλλα την κατάκτηση της ανόδου.

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το γήπεδο, αφού την ίδια ώρα είχε ξεκινήσει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης από την πλευρά τους πήγαν στην εξέδρα, πέταξαν τις φανέλες τους στον κόσμο και στη συνέχεια όλοι μαζί έκαναν το καθιερωμένο «ΟΛΕ», με το οποίο γλέντησαν την τεράστια επιτυχία.

Ήταν μια πρόκριση για γερά νεύρα αφού η Σπαρτιατική φάλαγγα γύρισε το παιχνίδι στο Β’ ημίχρονο σημειώνοντας 3 γκόλ.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο http://www.notospress.gr/article.php?id=22387

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο