Διεθνής επιτυχία για αθλητή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη

Αυγούστου 02, 2021
Οι αθλητές του ομίλου μας ξεκίνησαν δυναμικά και συνεχίσουν ακόμα πιο δυνατά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα. Ο λόγος για μια κόμη διπλή ΔΙΕΘΝΗ επιτυχία για τον αθλητή του ομίλου μας Ζωγραφάκη Δαβίδ. Στο ΔΙΕΘΝΕΣ τουρνουά που έγινε στην Θεσσαλονίκη ο Δαβίδ κατέκτησε την 1ηθέση στα διπλά μικτά και την 3η θέση στα μονά των ανδρών 35+.  

Με αρκετή υπομονή και επιμονή ξεκινώντας δυνατά στο τουρνουά του μονού ο Δαβίδ πέρασε τον πρώτο γύρο με bye. Στον δεύτερο γύρο επικράτησε του Λιαδή Νίκου με 2-0 σετ (60-61) αλλά στα ημιτελικά λύγισε από τον Άγγλο Simon Roberts με 2-0 σετ (60-60) κατακτώντας την 3η θέση του ταμπλό στους άνδρες 35+. Για την ιστορία ο Roberts κατέκτησε την 1η θέση επικρατώντας του Κοτούλα με 2-0 σετ.

Στα μικτά διπλά ο Ζωγραφάκης με συμπαίχτρια την Αικατερίνη Μαυρόχη κατέκτησαν την 1η θέση περνώντας τον πρώτο γύρο με bye και στον δε δεύτερο του ζευγαριού Κοπανίτσα – Μιχάλακα με 2-0 σετ (60-61). Στα ημιτελικά αντίπαλοί τους βρέθηκαν οι Παπαθανασίου – Αθανασιάδης, των οποίων επικράτησαν με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (62-61). Στον μεγάλο τελικό ο αθλητής μας Δαβίδ Ζωγραφάκης με την Μαυρόχη Αικατερίνη κέρδισαν τους Τσιάρα- Καραμητρούση με 2-0 σετ (61- 63) κερδίζοντας την πρώτη θέση του ταμπλό.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου μας θα ήθελε δημόσια να συγχαρεί τους νικητές Ζωγραφάκη και Μαυρόχη και να τους ευχηθεί καλή αγωνιστική συνέχεια, που ελπίζουμε να είναι ανάλογη της προαναφερθείσας.

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia