Πελοπόννησος Ειδήσεις

Πρόστιμα σε όσους παραβιάζουν τους όρους, τις προϋποθέσεις και τους περιορισμούς επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας.  Διευρύνονται οι επιτρεπόμενες χωρητικότητες στις αθλητικές εγκαταστάσεις για προπονήσεις αθλητών και αθλουμένων.

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης θα φιλοξενήσει από την Τρίτη 9 Ιουνίου τις τρεις κινητές μονάδες του προγράμματος προληπτικής ιατρικής ΟΠΑΠ στη Γειτονιά, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας.

Πωλείται επιχείρηση ουζερί μεζεδοπωλείο στο κέντρο της Τρίπολης εξοπλισμένο και με σταθερό πελατολόγιο.

Η 5η Ιουνίου έχει οριστεί ως παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος. Η φετινή επέτειος της, φέρνει στο επίκεντρο την ανάγκη για την προστασία και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.

Από το πρωί σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουνίου, ο Δήμος Ναυπλιέων πραγματοποιεί μία σειρά παρεμβάσεων που αφορούν έργα συντήρησης στο οδικό δίκτυο της πόλης του Ναυπλίου.

5.200 νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα με επιδότηση 60% για πτυχιούχους ανέργους έως 39 ετών σε κλάδους έξυπνης εξειδίκευσης.

Συνελήφθη 48χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τέσσερα Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης. Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και για παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα και περί ραδιοσυχνοτήτων.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, του Τελωνειακού Κώδικα και των βεγγαλικών και κροτίδων.

Σελίδα 1 από 5609

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr