Πελοπόννησος Ειδήσεις Ροή | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων
Μια ακόμη διεθνής αναγνώριση για την πόλη του Ναυπλίου αυτή την φορά από την Booking.com.
Συγκεντρώσαμε τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις γύρω από την Αθλητική Διατροφή. Ο κλινικός διαιτολόγος Νίκος Καφετζόπουλος λύνει όλες τις απορίες σας!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, η τοπική ημερίδα με θέμα «Παιχνίδια στη Διδασκαλία της Βιολογίας», στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση» της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων.
Ο Δήμος Σπάρτης ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που φοιτούν στις εκπαιδευτικές μονάδες Α/θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης εντός των γεωγραφικών του ορίων, ότι υπάρχει επάρκεια πετρελαίου θέρμανσης σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα.
Λόγω του αυξημένου παγετού που σημειώνεται σε αρκετές περιοχές του νομού Αττικής αλλά και άλλων νομών της χώρας, συνεπεία των σφοδρών χιονοπτώσεων της κακοκαιρίας «Ελπίς», απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις μη απαραίτητες μετακινήσεις.
Μείωση του ωραρίου λειτουργίας Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γορτυνίας λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 17.960, εκ των οποίων 66 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.848.223 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες.
O Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, ταξίδεψε στη Σιβηρία καλεσμένος από την Ομοσπονδία κατασκηνωτών, οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι είχαν επισκεφθεί το Λουτράκι πραγματοποιώντας το ετήσιο συνέδριό τους.
Σελίδα 1 από 7125

logofootermedia