Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Πέτρος Τατούλης «Δεν ενδιαφέρουν τους πολίτες τα προσωπικά αδιέξοδα του καθενός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν ενδιαφέρουν τους πολίτες τα προσωπικά αδιέξοδα του καθενός. Παραμένουμε συνεπείς στην επίλυση των προβλημάτων της Πελοποννήσου». 

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την κοινή δήλωση παρατάξεων της αντιπολίτευσης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε:

«Οι γνωστοί «όχι σε όλα» του περιφερειακού συμβουλίου ξαναχτύπησαν. Η τελευταία συμπόρευση των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης ασφαλώς και δεν είναι ούτε πολιτική ούτε θεσμική. Είναι βαθύτατα προσωπική.
Τους πολίτες της Πελοποννήσου ωστόσο δεν τους απασχολούν τα προσωπικά πολιτικά τους αδιέξοδα. Οι πολίτες απαιτούν από όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου να ασχολούνται με τη λύση των ζητημάτων που τους αφορούν και όχι η βαθιά τους πικρία για τις ανεκπλήρωτες προσδοκίες τους. Οι επικεφαλείς των δύο αυτών παρατάξεων, την ίδια στιγμή που η πλειοψηφία ασχολείται με τα προβλήματα των πολιτών, προβάρουν κυβερνητικά κουστούμια.
Προσπαθώντας να δείξουν καλή διαγωγή στη νέα κυβέρνηση αποποιούνται διαρκώς τη μέχρι σήμερα κομματικής τους διαγωγή σε έναν εκ των κυβερνητικών εταίρων της προηγούμενης κυβέρνησης. Είχαμε διαπιστώσει – και σε αυτήν μας την διαπίστωση συμφώνησαν και οι πολίτες της Πελοποννήσου – ότι οι δύο επικεφαλής ήλθαν για να φύγουν, χρησιμοποιώντας την εκλογική αναμέτρηση ως άλλοθι για δικές τους προσωπικές αναζητήσεις.
Ο πολιτικός τους τακτικισμός με τις συνεχιζόμενες αποχωρήσεις, με «δήθεν» πολιτικές προφάσεις, και οι κοινές τους δηλώσεις θυμίζουν πολιτικούς αρχταρμάδες. Από τέτοιους, η χώρα μπούχτισε και στην Πελοπόννησο τέτοιες συμμαχίες, οι πολίτες τις έχουν αποκήρυξη από καιρό.
Ας μαζέψουν λοιπόν τα συντρίμμια τους, αυτοί οι οποίοι πρόσφατα αποδοκιμάστηκαν από τους πολίτες, και ας δικαιολογήσουν τα μεγάλα ψέματά τους, καθώς αποδείχθηκε ότι οι επικεφαλείς τους, αντί να τιμήσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών από τη θέση της αντιπολίτευσης όπου τους κατέταξαν, προτιμούν τις κυβερνητικές καρέκλες.
Η Περιφερειακή αρχή συνεπής στις δεσμεύσεις της προς τους Πελοποννήσιους πολίτες, θα παραμείνει απόλυτα προσηλωμένη στην ευθύνη της και στην επίλυση των προβλημάτων των Πελοποννησίων πολιτών».


Σχετικό άρθρο: 

Επίθεση σε Τατούλη από «Πελοπόννησος Πρώτα» και «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επέτειος 17ης Μαρτίου 1821 | Στην Αερόπολη ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Χρέος μας δεν είναι μόνο να θυμόμαστε, αλλά και να εμπνεόμαστε απ

Με ισχυρό μήνυμα ενότητας και ιστορικής συνέχειας κορυφώθηκαν την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025, οι εκδηλώσεις του Δήμου Ανατολικής Μάνης για την επέτειο της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 στην Αρεόπολη. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, υπογράμμισε τη σημασία της ημέρας, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων: «Η Μάνη, γη ανυπότακτη και περήφανη, αποτελεί φάρο ιστορικής μνήμης και

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Εκδήλωση Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας “Τρίτοι Εν Δράση”

Στα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της Τρίπολης...

Οικονομική αρωγή του Δήμου Καλαμάτας για τη συνέχιση των αρχαιολογικών ερευνών στην Αρχαία Θουρία

Στην έγκριση της Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ των Υπουργείου Πολιτισμού, Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Καλαμάτας και Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ» για το έργο: «Συνέχιση των αρχαιολογικών ερευνών στην Αρχαία Θουρία Μεσσηνίας» προχώρησε σήμερα, Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025, η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας. Με την προγραμματική σύμβαση πολιτισμικής ανάπτυξης, καθορίζεται ένα πλαίσιο συμφωνίας

Ενημέρωση: Στοιχεία Επικοινωνίας με Πολεοδομικό Γραφείο Ξυλοκάστρου

Λόγω βλάβης στο δίκτυο Σύζευξις στο Πολεδομικό Γραφείο Ξυλοκάστρου, η επικοινωνία για τις επόμενες μέρες και μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης θα γίνεται στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 2743025327 Email: apanagiot@xylokastro.gov.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ