Συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για διάφορα αδικήματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (5.1.2024) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 34χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν -5- αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, για ψευδής κατάθεση, ψευδής καταμήνυση και λαθρεμπορία. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες (5.1.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί προσπάθησε να αφαιρέσει από αποθήκη αλλοδαπού αλυσοπρίονο, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (5.1.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (5.1.2024) το μεσημέρι, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 54χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Καλαμάτας, για ζωοκλοπή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθη 50χρονος για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης)

Συνελήφθη, χθες (1.9.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

Μεγάλες Μέρες Νεμέας | Δημήτρης Πτωχός: «Ενοποίηση της εμπειρίας και ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τις «Μεγάλες Μέρες Νεμέας», δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση της περιοχής ως σημαντικού πολιτιστικού και αγροτικού κέντρου. Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Φρούσιο, θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, τοπικούς φορείς και Συμβούλους, επισκέφθηκε σημεία-κλειδιά, όπου προγραμματίζονται έργα και δράσεις που θα ενισχύσουν την τοπική ανάπτυξη και θα προσδώσουν μεγαλύτερη

Αργολίδα: Γυναίκα γέννησε στη μπανιέρα του σπιτιού της – Στην Αθήνα το νεογνό λόγω έλλειψης παιδιάτρου

Αναστατώθηκε από τις σειρήνες των ασθενοφόρων το βράδυ του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ