Συλλήψεις σε Μεσσηνία και Κορινθία για διάφορα αδικήματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, προχθές (18.12.2023) το μεσημέρι, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, 50χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν -2- αποφάσεις, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιάτου και Κορίνθου, αντίστοιχα, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 25.10.2023. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2- 34χρονων ημεδαπών για απάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Συνελήφθη, χθες (19.12.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς της του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε, -1- σπάθα (γιαταγάνι), με μήκος λάμας -70- εκατοστά. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο 44χρονος ηλεκτροδοτούσε παράνομα την οικία που διέμενε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024 appeared first on .

Καιρός: Ενισχύεται ο καύσωνας, στους 42 βαθμούς το θερμόμετρο

Σε συνθήκες καύσωνα οι περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο