Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών ενσυρμάτωσης πυλώνων εναέριας γραμμής από τον ΑΔΜΗΕ.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, αφορούν το χρονικό διάστημα από την Τρίτη (1.11.2022) έως και την Παρασκευή (11.11.2022), όπου θα πραγματοποιούνται κατά διαστήματα ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Oι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, θα λαμβάνουν χώρα κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή και περιλαμβάνουν τις κάτωθι χιλιομετρικές θέσεις:

  • στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, αφορά τη χιλιομετρική θέση 134,6 και
  • στην κατεύθυνση προς Αθήνα, αφορά τη χιλιομετρική θέση 139,8.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δείτε ζωντανά | Tακτική Μεικτή Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (07/08)

  Θέματα της ημερήσιας διάταξης: 1. Χορήγηση (5ης) παράτασης της προθεσμίας...

Ημερίδα: “ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ, Χθες – Σήμερα – Αύριο”

Το Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας, σε συνεργασία με το Δήμο Γορτυνίας, διοργανώνει ημερίδα αφιερωμένη στο ιστορικό και μοναδικό Ρολόι της Δημητσάνας, την Δευτέρα στις 12 Αυγούστου, στις 7:00 μ.μ., στο Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας, με θέμα: “ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ – Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον”. Το Ρολόι της Δημητσάνας, ένα μνημείο αρχιτεκτονικής, τεχνολογικής

Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης της Δημοτικής οδού Σύρνα- Βιδώνι

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου της Δημοτικής Κοινότητας Σύρνας της Δημοτικής Ενότητας Τρικολώνων προς τον οικισμό Βιδώνι, μήκους  περίπου 800 μέτρων καθώς και η τσιμεντόστρωση τμήματος περίπου 150 μέτρων, λύνοντας χρόνιο πρόβλημα της περιοχής. Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου με τα πολλαπλά θετικά οφέλη στην τοπική κοινωνία και οικονομία, αποτελεί πρώτιστο στόχο της δημοτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο