Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, παρέστη χθες Τετάρτη 27 Ιουλίου, στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο Διαβολίτσι, του Δήμου Οιχαλίας, με την αφορμή την γιορτή του Πολιούχου, Αγίου Παντελεήμονα.
Την Τρίτη 26 του μήνα, εξ άλλου, παραμονή της γιορτής, ο περιφερειάρχης, παρέστη το απόγευμα στη θρησκευτική ακολουθία που τελέστηκε στα Πηγάδια του Ταϋγέτου, στον Δήμο Δυτικής Μάνης.
ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ:
Ο Π. Ο Νίκας, ο οποίος παραδοσιακά παρίσταται κάθε χρόνο και στις δύο πιο πάνω θρησκευτικές εκδηλώσεις, γνωστοποίησε κατά την παρουσία του στα Πηγάδια, προχθές, ότι η Περιφέρεια σύντομα δημοπρατεί τις εργασίες, αφ’ ενός της αποκατάστασης του πύργου Κουμουνδούρου στον Κάμπο Αβίας και αφ’ ετέρου της ασφαλτόστρωσης του εναπομένου τμήματος του δρόμου, μέχρι την Κρύα Βρύση Πηγαδίων, ενός ιδιαίτερα σημαντικού δασικού δρόμου.