Κορωνοϊός: 55 άτομα νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, χθες Τετάρτη 28 Ιουλίου καταγράφηκαν 128 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 13.427.

Μέχρι και χθες Τετάρτη 28 Ιουλίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 55 άτομα (τα 3 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 1 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 2, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 4, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 27 (τα 3 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 0 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 21.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίπολη: Δεν θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «Η σπασμένη στάμνα» με τον Γιώργο Κιμούλη

Οι συνεχόμενες απαγορεύσεις πραγματοποίησης εκδηλώσεων και παραστάσεων σε χώρους...

Κώστας Τζιούμης: «Συγχαίρουμε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την ιστορία και τον πολιτισμό των τοπικών μας κοινοτήτων»

Με τη φιλοδοξία ν’ αποτελέσει ένα φάρο πολιτισμού, ιστορίας και λαογραφίας μαζί με άλλα σημεία αναφοράς της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 24 Ιουλίου 2024, τα εγκαίνια του ανακαινισμένου δημοτικού σχολείου στο Λουκά Δήμου Τρίπολης. Το παλιό δημοτικό σχολείο ανακαινίσθηκε με δωρεά του Αθανάσιου Μαρτίνου, καθώς και τη συμβολή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομου.

Μουσική βραδιά με τους Βασίλη Καζούλη και Νίκο Ζιώγαλα στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024    Στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας την Τρίτη 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

Σινεμά ο Σταθμός – “Αγέλη προβάτων”

Σινεμά ο Σταθμός, για τρίτη φορά στην Τρίπολη!3 σιδηροδρομικοί σταθμοί ανοίγουν ξανά για μία μόνο βραδιά για να υποδεχτούν ξεχωριστές ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου 4η χρονιά φέτος για την ενέργεια ΄΄Σινεμά ο Σταθμός΄΄ , και με 3η επίσκεψη στην πόλη της Τρίπολης!  Ο παλιός σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης ,αποτελεί εκ νέου επιλογή της ενέργειας και την τρίτη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο