Κλείσιμο υπηρεσιών μετά τα δύο κρούσματα covid-19 σε υπηρεσίες της Περιφέρειας, στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύο κρούσματα κορονοϊού covid-19 διαπίστωσε ο έλεγχος που έγινε την Τρίτη 24/11 σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Το ένα διαπιστώθηκε στην έδρα της Περιφέρειας και το δεύτερο στην Π.Ε. Αρκαδίας.

Αμέσως, έκλεισαν τα δύο γραφεία στα οποία βρέθηκαν τα θετικά δείγματα και ακολούθησε απολύμανση των χώρων σύμφωνα με τις οδηγίες και τα σχετικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Οπως έχει τονίσει επανειλημμένα ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, οι έλεγχοι των υπαλλήλων της Περιφέρειας, τόσο στην έδρα, όσο και στις Περιφερειακές Ενότητες, θα συνεχιστούν όσο χρειαστεί και θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φωτιά στη Μεσσηνία – Καίει δασική έκταση σε Ανάληψη και Αγ. Φλώρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα δύο πυρκαγιές σε...

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο