Σάββατο, 22 Μαρτίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Κορινθία, στη Λακωνία και στη Μεσσηνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκαν χθες (20.3.2025) το πρωί, στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε ομάδες κοινωνικής ομοιογένειας, σε περιοχές των δήμων Βέλου-Βόχας, Σικυωνίων, Σπάρτης, Ευρώτα και  Καλαμάτας.

Οι επιχειρήσεις υλοποιήθηκαν από αστυνομικούς υφιστάμενων Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων:

Στην Κορινθία ελέγχθησαν -122- άτομα, προσήχθησαν -16- άτομα, ενώ συνελήφθησαν -7- άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη Λακωνία ελέγχθησαν -62- άτομα, προσήχθησαν -9- άτομα, ενώ συνελήφθησαν -4- άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη Μεσσηνία ελέγχθησαν -74- άτομα, προσήχθησαν -13- άτομα, ενώ συνελήφθησαν -2- άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τέλος, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων στην Κορινθία, βεβαιώθηκαν -86- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, στη Λακωνία βεβαιώθηκαν -5- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και πραγματοποιήθηκε -1- ακινητοποίηση οχήματος και στη Μεσσηνία βεβαιώθηκαν -15- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και πραγματοποιήθηκε -1- ακινητοποίηση οχήματος.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ασημένιος» ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου (vid)

«Ασημένιος» ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου...

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του εκ Στεμνίτσης καταγόμενου Ολυμπιονίκη Γιώργου Ρουμπάνη.

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του εκ Στεμνίτσας καταγόμενου χάλκινου Ολυμπιονίκη Γιώργου Ρουμπάνη από την οικογένεια του, το Δήμο Γορτυνίας, τη Δημοτική Κοινότητα Στεμνίτσας, τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Στεμνίτσας«ο Υψούντας» και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, στον Ιερό Ναό Στεμνίτσας το Σάββατο 22 Μαρτίου. Το μνημόσυνο είχε ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα του 35ου Συνεδρίου

Συνελήφθησαν 24 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην Ε.Ο. Πύργου – Ολυμπίας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα, στην Εθνική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ