Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Ημέρα Καριέρας στη Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ημέρα Καριέρας στη Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στις εγκαταστάσεις της σχολής στην Τρίπολη.

Στην Ημέρα Καριέρας 2024 στη Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου:

  • Συμμετείχαν 18 εταιρείες.
  • Οι εταιρείες έφεραν μαζί τους 77 θέσεις εργασίας και 35 θέσεις πρακτικής άσκησης!
  • Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν 4 workshops.
  • Παρακολούθησαν την εκδήλωση πάνω από 180 φοιτητές κι απόφοιτοι!
  • Δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συνέντευξη 102 φοιτητές κι απόφοιτοι.
  • Το σύνολο των συνεντεύξεων που δηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν 709!
  • Ολοκληρώθηκαν 320 συνεντεύξεις στο διάστημα των 5 ωρών που διήρκησε η δράση.
  • Ο μέσος αριθμός ολοκληρωμένων συνεντεύξεων ανά άτομο ήταν 3,4.
  • Ο μέσος αριθμός ολοκληρωμένων συνεντεύξεων ανά εταιρεία ήταν 20, ενώ ο μέγιστος αριθμός 33 κι ο ελάχιστος 8 συνεντεύξεις ανά εταιρεία.

Ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση!

Ευχαριστούμε όλες τις εταιρείες και τους εκπροσώπους τους για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή τους, τον Πρύτανη κ. Αθανάσιο Κατσή και τους προέδρους των τμημάτων κκ. Νικόλαο Κολοκοτρώνη, Γεώργιο Φωτόπουλο, Αθανάσιο Κριεμάδη και Παναγιώτη Κόκκινο που τίμησαν την εκδήλωση, τους διδάσκοντες των τμημάτων για την παρουσία και την στήριξη τους, τους φοιτητές κι αποφοίτους που παρευρέθηκαν κι έδωσαν ένα υπέροχο χρώμα στην ημέρα, και τους εθελοντές που βοήθησαν σε όλα τα στάδια αυτής της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε την Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που φιλοξένησε την εκδήλωση στον υπέροχο χώρο της!

Πολλά ευχαριστώ στους φοιτητές από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Π&Τ), Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Ερμή Δούλο για την ηχητική κάλυψη και την ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης και Παύλο Γεωργίου για το βίντεο και το φωτογραφικό υλικό!

Το βίντεο της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο στο κανάλι του Τμήματος Π&Τ στο YouTube: https://youtu.be/sLHeoFu7new

Βρείτε τις λεπτομέρειες για την Ημέρα Καριέρας στη σελίδα της εκδήλωσης: https://careerday.fet.uop.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Δημιουργική Ευρώπη" (Τομέας: Πολιτισμός - Ψηφιακές τέχνες) είναι ο Δήμος Τρίπολης. Διαβάστε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες https://proprogressione.com/en/project/imgame/ Τα σχετικά αρχεία, θα βρείτε εδώ.

Στη σύσκεψη της ΕΝΠΕ για τη «μάχη» κατά της ακρίβειας, υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Σύσκεψη υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου, στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, στην Αθήνα. Η ατζέντα της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, περιλάμβανε θέματα εμπορίου, ακρίβειας, επιχειρηματικότητας και επενδύσεων. «Η σημερινή σύσκεψη ήταν ιδιαίτερα σημαντική για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο