Πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή στον παιδικό σταθμό της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή στον παιδικό σταθμό της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας στο χώρο της Κάρτσοβας στην Τρίπολη.

Στην γιορτή αυτή παρευρίσκονταν γονείς και παιδιά. Τα παιδιά είπαν χριστουγεννιάτικα ποιήματα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια μαζί με τις δασκάλες τους.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την σημερινή γιορτή και έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά καθώς και στις νηπιαγωγούς του παιδικού σταθμού για την όμορφη εκδήλωση που δημιούργησαν.

Τέλος ο Μητροπολίτης  κ.κ. Αλέξανδρος, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Βρέντας, και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Θεόδωρος Καραλής  ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα σε όλους και η νέα χρονιά να μας βρει όλους πιο δυνατούς,χαρούμενους και υγιείς.

{gallery}giorti_paidikos_stathmos_mitropoli{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024 appeared first on .

Καιρός: Ενισχύεται ο καύσωνας, στους 42 βαθμούς το θερμόμετρο

Σε συνθήκες καύσωνα οι περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο