Έκτακτο δελτίο Επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πώς θα επηρεάσει τη χώρα η Cassandra

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε επικαιροποίηση του Έκτκατου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού, που εξέδωσε χθες, Πέμπτη 03/10, προχώρησε η ΕΜΥ. Πιο συγκεκριμένα, η κύρια διαταραχή της κακοκαιρίας Cassandra περνά βόρεια της Ελλάδος, χωρίς ωστόσο να μας επηρεάζει σημαντικά.

Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στη χώρα μας με την διέλευση ενός ψυχρού μετώπου, από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (04-10-24) μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (05-10-24), με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα βορειοανατολικά τμήματα.

Αναλυτικά:

Παρασκευή (04-10-24)

Από νωρίς το απόγευμα βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν αρχικά το βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία την Ήπειρο, τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Πιθανόν, κατά τη διάρκεια της νύχτας να επηρεαστούν πρόσκαιρα και τα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας.

Εξασθένηση των φαινομένων από τη νύχτα στα βορειοδυτικά.

Σάββατο (05-10-24)

α) Από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το απόγευμα, βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου.

β) Από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι το βράδυ, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

1οι Ισθμιακοί Αγώνες | Η Αναβίωση

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων κ....

Δεν θα παραβρεθούν στη γιορτή για τα 50 χρόνια της ΝΔ Σαμαράς και Καραμανλής

Δεν θα παραβρεθούν στη γιορτή για τα 50 χρόνια...

Προς ολοκλήρωση οι εργασίες στο κτήριο της πρώην Ηλεκτρικής Εταιρείας στην Καλαμάτα

Προς ολοκλήρωση βαίνουν οι εργασίες ανακατασκευής του κτηρίου της πρώην Ηλεκτρικής Εταιρείας Καλαμάτας. Το κτήριο έχει ήδη ανακατασκευαστεί εκ βάθρων, έχουν τοποθετηθεί ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και έχει εγκατασταθεί στο ισόγειο νέα ηλεκτρολογική και η υδραυλική εγκατάσταση, ενώ έχει γίνει η αντικατάσταση της παλαιάς ξύλινης στέγης με νέα. Έχουν αποξηλωθεί και ανακατασκευασθεί εξ’ αρχής, τα εξωτερικά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ