Παρουσίαση του ΔΙ-ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ (ΠΜΣ): Διακυβέρνηση & Επιχειρηματικότητα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί αναλυτικότερα η φιλοσοφία του ΠΜΣ, οι επιμέρους Κατευθύνσεις του και το πρόγραμμα σπουδών του, σε ποιους απευθύνεται, η μέθοδος διδασκαλίας, κλπ.

Την Τετάρτη 29/6, ώρα 11.00 το πρωί, παρατίθεται συνέντευξη Τύπου στο Τμήμα Οικονομικων Επιστημών στήν Τρίπολη, για την παρουσίαση του:

ΔΙ-ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ (ΠΜΣ): Διακυβέρνηση & Επιχειρηματικότητα

Το εν λόγω ΠΜΣ, δύο Κατευθύνσεων συνδιοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τα δύο ΑΕΙ της περιφέρειας Πελοποννήσου, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Η εκπαιδευτική διαδικασία υποστηρίζεται από ειδικές διαδικτυακές εφαρμογές που επιτρέπουν και την εξ αποστάσεως παρακολούθηση του προγράμματος.

Το ΠΜΣ απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στον τομέα της Επιχειρηματικότητας και Διακυβέρνησης με τις εξής κατευθύνσεις:

  1. Κατεύθυνση Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης η παρακολούθηση της οποίας θα οδηγεί στην χορήγηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης «Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη με έμφαση στην Επιχειρηματικότητα»
  2. Κατεύθυνση Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης η παρακολούθηση της οποίας θα οδηγεί στην χορήγηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης « Διακυβέρνηση και Ανάπτυξη με έμφαση στην Διακυβέρνηση»

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε δέκα (10) υποχρεωτικά μαθήματα κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιείται κατά τους τελευταίους έξι μήνες του προγράμματος.

Τα μαθήματα μπορεί να πραγματοποιούνται με χρήση σύγχρονης και ασύγχρονης διαδικτυακής επικοινωνίας.

Το ΠΜΣ δέχεται συνολικά 80 φοιτητές (40 ανά Κατεύθυνση) και οι υποψηφιότητες για την επόμενη χρονιά λήγουν στις 29 Ιουλίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κατάθεση αιτήσεων βλ. http://es.uop.gr/esmet/.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές από τη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Επιχειρηματικότητα και Διακυβέρνηση» (Γραμματεία Π.Μ.Σ. «Επιχειρηματικότητα και Διακυβέρνηση» Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Θέση Σέχι, Πρώην τέταρτο πεδίο βολής, Τρίπολη, Τ.Κ. 22100, τηλ. 2710230123, fax: 2710230139, e-mail: econ@uop.gr υπόψη κας Δήμητρας Γιαννακοπούλου, μέχρι τις 29 Ιουλίου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Στη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί αναλυτικότερα η φιλοσοφία του ΠΜΣ, οι επιμέρους Κατευθύνσεις του και το πρόγραμμα σπουδών του, σε ποιους απευθύνεται, η μέθοδος διδασκαλίας, κλπ.

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ
Δημήτρης Π. Σωτηρόπουλος, Αναπλ. Καθηγητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου Με εκπροσώπους μαθητών από το Επαγγελματικό Λύκειο Γυθείου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν αλλά και τη για τη συνολική στήριξη του στα ζητήματα της

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο