Δείτε ζωντανά την εκδήλωση «Ψηφιακή Διακυβέρνηση & Ελληνική Οικονομία»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας, το ΠΜΣ στην Οργάνωση και Διοίκηση του Αγροδιατροφικού Τομέα και το Jean Monnet Module στην Επιχειρηματικότητα και τις Ευρωπαικές Επιχειρήσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνουν εκδήλωση με κεντρικό ομολιτή τον κ. Κυριάκο Πιερρακάκη Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

[iframe width=”1520″ height=”585″ src=”https://www.youtube.com/embed/6CMmmess3Ro” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Δείτε την εκδήλωση ζωντανά απο το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων σήμερα Πέμπτη 26 Μαίου 2022, ώρα 18:00 απο το αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας στην Τρίπολη.

Στην εκδήλωση χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Κατσής.

Παρεμβάσεις θα κάνουν ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Στάθης Αναστασόπουλος, ο Δοιικητής του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο καθηγητής του τμήματος ΔΕΤ και πρόεδρος του ΚΕΠΕ κ. Παναγιώτης Λιαργκόβας, Συντονιστής ο Δημοσιογράφος κ. Θέμης Κανελλόπουλος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο