Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα “Χρήση τεχνητής νοημοσύνης στη σχεδίαση παιχνιδιών”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Σχολής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα “Let me Entertain you! AI that Designs Games for you (Τεχνητή Νοημοσύνη που Σχεδιάζει Παιχνίδια).

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/AYYXxnZeXUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ομιλητής στην ημερίδα ήταν ο κ. Γιώργιος Γιαννακάκης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Ψηφιακών Παιχνιδιών στο Πανεπιστήμιο της Μάλτας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Μασσέλος, ενώ τον κ. Γιαννακάκη παρουσίασε στο κοινό ο κ. Manolis Wallace Επίκουρος Καθηγητής και διευθυντής της Ερευνητικής Ομάδας Γνώσης και Αβεβαιότητας – Γαβ Lab.

Την ημερίδα παρακολούθησαν από κοντά μαθητές σχολείων της Τρίπολης, φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και επισκέπτες καθώς ήταν ανοικτή για το κοινό, ενώ μεταδόθηκε ζωντανά από το pna.gr.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Ερευνητική Ομάδα Γνώσης και Αβεβαιότητας (ΓΑΒ LAB) με τη συνδρομή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και την συνεργασία με το Εργαστήριο Επικοινωνίας Ανθρώπου Μηχανής και Εικονικής Πραγματικότητας (HCI-VR LAB).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ημερίδα στο : Ημερίδα χρήσης τεχνητής νοημοσύνης στη σχεδίαση παιχνιδιών

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελληνόφωνα χωριά της Κ. Ιταλίας / πολιτιστικό πρόγραμμα του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή μέσα σε κλίμα συγκίνησης, το...

Run Greece Σπάρτης | Τρέχουμε με 15 δωρεάν συμμετοχές για τους αναγνώστες του pna.gr

Ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περ. Πελοποννήσου σε...
00:21:39

Πρεμιέρα για το 4ο Πανελλήνιο Νεανικό Φεστιβάλ Μουσικής και Θεάτρου Τρίπολης (vid)

Το 4ο Πανελλήνιο Νεανικό Φεστιβάλ Μουσικής και Θεάτρου Τρίπολης...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (9/5)

Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: 09:55 COSMOTE...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ