Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα "Χρήση τεχνητής νοημοσύνης στη σχεδίαση παιχνιδιών"

Απριλίου 20, 2016
Στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Σχολής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα "Let me Entertain you! AI that Designs Games for you (Τεχνητή Νοημοσύνη που Σχεδιάζει Παιχνίδια).

Ομιλητής στην ημερίδα ήταν ο κ. Γιώργιος Γιαννακάκης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Ψηφιακών Παιχνιδιών στο Πανεπιστήμιο της Μάλτας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Μασσέλος, ενώ τον κ. Γιαννακάκη παρουσίασε στο κοινό ο κ. Manolis Wallace Επίκουρος Καθηγητής και διευθυντής της Ερευνητικής Ομάδας Γνώσης και Αβεβαιότητας - Γαβ Lab.

Την ημερίδα παρακολούθησαν από κοντά μαθητές σχολείων της Τρίπολης, φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και επισκέπτες καθώς ήταν ανοικτή για το κοινό, ενώ μεταδόθηκε ζωντανά από το pna.gr.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Ερευνητική Ομάδα Γνώσης και Αβεβαιότητας (ΓΑΒ LAB) με τη συνδρομή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και την συνεργασία με το Εργαστήριο Επικοινωνίας Ανθρώπου Μηχανής και Εικονικής Πραγματικότητας (HCI-VR LAB).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ημερίδα στο : Ημερίδα χρήσης τεχνητής νοημοσύνης στη σχεδίαση παιχνιδιών

 

Τελευταία τροποποίηση στις 20 Απριλίου 2016 %16:%Απρ

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia