Παρόν στη Βιέννη της Αυστρίας έδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι οινοπαραγωγοί της

Πραγματοποιήθηκε η δράση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την προβολή των κρασιών της Πελοποννήσου στη Βιέννη.

Δυναμικό παρόν στη Βιέννη της Αυστρίας  έδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι  οινοπαραγωγοί της Πελοποννήσου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Πρεσβεία και Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στη Βιέννη και τον Ε.Ο.Τ. σχεδίασαν μία δράση προβολής των εξαιρετικών κρασιών της Πελοποννήσου στη Βιέννη, η οποία πραγματοποιήθηκε 7-8 Ιουνίου,  με στόχο την εξωστρέφεια του πλούσιου «Οινοπεδίου» της Πελοποννήσου μέσω των ισχυρών πρεσβευτών μας καθώς και η ανάδειξη του οινοτουρισμού και των μοναδικών εμπειριών που προσφέρουν τα επισκέψιμα οινοποιεία της Πελοποννήσου.

Η πρώτη μέρα της δράσης περιελάμβανε παρουσίαση των οίνων και του τουριστικού προϊόντος. Τοπικοί Sommeliers, υπεύθυνοι προμηθειών σημαντικών εστιατορίων, ξενοδοχείων, καταστημάτων πώλησης, wine bars και wine clubs, γεύτηκαν  τα εξαιρετικά κρασιά μας. 

Τη δεύτερη μέρα, πραγματοποιήθηκε  επίσκεψη  των εκπροσώπων των οινοποιείων και των μονάδων Οινοτουρισμού στο Wachau, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε παρουσίαση  των εξαιρετικών κρασιών μας στην κατοικία της Ελληνίδας  Πρέσβειρας , με προσκεκλημένα επιλεγμένα μέλη της Αυστριακής κοινωνίας και εν δυνάμει αγοραστές.

Η  Ελληνίδα Πρέσβης  ευχαρίστησε προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ.  Άγγελο Χρονά και τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για τη συμβολή τους  καθώς και τους επαγγελματίες οινοποιούς της Πελοποννήσου  που παρουσίασαν το γευστικό τους θησαυρό στην Βιέννη.

IMG 4702

IMG 4676

IMG 4701

IMG 4707

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο