8 συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για διάφορα αδικήματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου από 09.00 ώρα της 17.5.2023 έως 09.00 ώρα της 18.5.2023.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (17.5.2023) το πρωί, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν -2- αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για υπεξαίρεση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, προχθές (16.5.2023) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 18 και 22 ετών, αντίστοιχα, γιατί διέρρηξαν περίφραξη αγροκτήματος ημεδαπού και στη συνέχεια -2- αποθήκες, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους καθώς έγιναν αντιληπτοί. 

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για κλοπή 

Συνελήφθησαν, χθες (17.5.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, 18χρονη, 20χρονος και -2- ανήλικοι, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα-σουπερμάρκετ, διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν, ενώ όπως προέκυψε, οι ανωτέρω -2- ανήλικοι δεν είχαν προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Τέλος, για την ίδια υπόθεση, κατηγορούνται ακόμη -3- ημεδαποί, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Συνελήφθη  ένα (1) άτομο για ναρκωτικά 

Συνελήφθη, χθες (17.5.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο