Συσκέψεις υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την κατά τον δυνατό καλύτερο τρόπο αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της Περιφέρειας

Αυγούστου 12, 2022
Η αξιοποίηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο του στελεχιακού και υπαλληλικού δυναμικού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αποτέλεσε το αντικείμενο συσκέψεων, που ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, είχε την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Αυγούστου, με όλους τους διευθυντές στις υπηρεσίες Π.Ε. της Περιφέρειας, με τη συμμετοχή και των 5 χωρικών αντιπεριφερειαρχών.

Στο πλαίσιο των λόγω συσκέψεων -που επαναλαμβάνονται κάθε Αύγουστο και Δεκέμβριο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν λειτουργικά προβλήματα- συζητούνται μετακινήσεις και επανατοποθετήσεις του μόνιμου προσωπικού, τόσο σε επίπεδο στελεχών, όσο και σε επίπεδο υπαλλήλων, βάσει των αναγκών που υπάρχουν, λαμβανομένων υπ' όψιν επίσης. των αιτημάτων υπαλλήλων, αλλά και της κατάστασης που διαμορφώνεται στις διάφορες υπηρεσίες από την κινητικότητα.

«Όπου χρειάστηκε, έγινε επανατοποθέτηση ή μετακίνηση, σε κάθε περίπτωση με τη συνεννόηση και των διευθυντών» δήλωσε ο περιφερειάρχης, Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι από τις συσκέψεις, χθες και σήμερα, διαπιστώθηκε ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στην Π.Ε. Αργολίδας, Κορινθίας και Μεσσηνίας είναι επαρκώς στελεχωμένες, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τις Π.Ε. Αρκαδίας και Λακωνίας.

Η σχετική απόφαση που υπεγράφη από τον περιφερειάρχη σήμερα, θα ισχύσει από τη μεθεπόμενη Δευτέρα, 22 Αυγούστου.

Τελευταία τροποποίηση στις 12 Αυγούστου 2022 %08:%Αυγ

logofootermedia