Πλήρης αναδιάρθρωση στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε πλήρη αναδιάρθρωση, με αντικατάσταση του συνόλου -σχεδόν- του προσωπικού του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης (ΠΤΑ), προχώρησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο πρόεδρος του εν λόγω οργάνου Παναγιώτη Νίκα, μετά τη διαπίστωση διοικητικών δυσλειτουργιών σε αυτό.

Διευθύντρια στο ΠΤΑ, ορίστηκε η οικονομολόγος, Ιωάννα Γκεράλη, απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, με πολύχρονη εμπειρία στη Διεύθυνση Οικονομικού.

Οι οδηγίες που δόθηκαν από τον περιφερειάρχη, εστιάζουν στην καλή συνεργασία του εν λόγω οργάνου με τις Διευθύνσεις Τεχνικών Εργασιών και Οικονομικών της Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η άμεση εξόφληση προμηθευτών και αναδόχων έργων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο