Αποφάσεις της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε χθες Τρίτη 14 Ιουνίου.

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μονεμβασίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης με αντικείμενο την ανέγερση του κτηρίου του Γυμναστηρίου της Νεάπολης (ΓΕΛ Νεάπολης).

Στη σημερινή συνεδρίαση, εξ άλλου, εγκρίθηκε το 1ο πρακτικό δημοπρασίας της Επιτροπής Διαγωνισμού και η διεξαγωγή κλήρωσης για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου συντήρησης της εθνικής οδού 39 Τρίπολη – Σπάρτη και της εθνικής οδού 86 Κροκεές – Μολάοι – Μονεμβασία, στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ.

Ακόμα, από την Οικονομική Επιτροπή εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης και συγκρότηση της επιτροπής διαγωνισμού δημοπρασίας για αντιπλημμυρικά έργα στη Μεσσηνία, με προϋπολογισμό 415.000 ευρώ. 

Επίσης, η Επιτροπή προέβη στην οριστική παραλαβή της με προεκτιμημένη αμοιβή 150.000 ευρώ μελέτη για τη γέφυρα της Μαυροζούμαινας στην 7η επαρχιακή οδό Εύα – Μελιγαλάς καθώς και των σχετικών υποστηρικτικών μελετών του εν λόγω έργου.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή προέβη, μεταξύ άλλων, στην έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης για τον προϋπολογισμό 205.000 ευρώ του έργου που αφορά στην προμήθεια και την τοποθέτηση χλοοτάπητα στα γήπεδα του Δήμου Τρίπολης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο