Συνάντηση Βαγγέλη Γιαννακούρα με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ακόβου

Συνάντηση στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας στην Τρίπολη με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ακόβου Δήμου Μεγαλόπολης και εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακόβου, του Συλλόγου Ακοβιτών Αθήνας και του Συλλόγου Ακοβιτών Καλαμάτας.

Τα μέλη των Συλλόγων και ο Πρόεδρος του χωριού ήρθαν στο γραφείο μου, για να ενημερωθούν για την εξέλιξη των έργων που υλοποιεί στην περιοχή τους η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας.Έθεσαν δε και διάφορα άλλα ζητήματα που αφορούν στον Άκοβο και σχετίζονται με αιτήματα για υλοποίηση κάποιων ακόμα έργων, όπως να γίνουν επιπλέον παρεμβάσεις στα Γούπατα και να γίνουν κάποια έργα στο δρόμο προς Λεπτίνη.

Από την Περιφέρεια υλοποιούνται έργα στον οικισμό Γούπατα, ύψους 24 χιλιάδων ευρώ, η γεωλογική μελέτη (ύψους 100 χιλιάδων ευρώ) για την αντιμετώπιση κατολισθητικού φαινομένου στον Άκοβο καθώς και οι εργασίες (ύψους 70 χιλιάδων ευρώ) για την αντιμετώπιση του ερπυσμού που σημειώνεται εντός του Ακόβου.
Ακόμα έχουν ενταχθεί 300 χιλιάδες ευρώ για το δρόμο προς τον ιστορικό τόπο της Δραμπάλας.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και μου έκανε θετική εντύπωση και θεωρώ πως αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα χωριά, η αγάπη και η ενότητα που υπάρχει μεταξύ των μελών των συλλόγων και του Προέδρου της Κοινότητας Ακόβου. Μάλιστα τους το επεσήμανα, αφού διαπίστωσα πως είναι “μία γροθιά για το καλό του τόπου τους”. Και όπου υπάρχει ενότητα υπάρχει και πρόοδος.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και εγώ προσωπικά είμαστε πάντα ανοιχτοί σε συνεργασίες και σε προτάσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη της Αρκαδίας μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο