Συνεδρίαση ΦΟΔΣΑ: Τοποθετήσεις του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη κ.Καμπόσου και Κορίνθιων κ. Πνευματικού.(vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ οι περισσότεροι δήμαρχοι συμφώνησαν πως πρέπει να προχωρήσει η τοπική διαχείριση και όχι το ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου εντοπίζοντας προβλήματα στην υλοποίησή της.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/ePYTNc09r0U” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Τονίστηκε πως η ΣΔΙΤ επιβαρύνει οικονομικά τους δήμους, που θα αναγκαστούν να προβούν σε αύξηση δημοτικών τελών, ενώ η λύση είναι και περιβαλλοντικά επιζήμια και κάποιοι εκ των Δημάρχων ανέφεραν πως θα προχωρήσουν μόνοι τους στην διαχείριση των απορριμμάτων, ενώ ακόμα και αν υπογραφεί η Σύμβαση, θα κάνουν προσφυγές στα αρμόδια Δικαστήρια, αφού θεωρούν πως είναι μη εφαρμόσιμη.Αναφερόμενοι στην Κυβέρνηση είπαν πως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να δώσει απαντήσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα που έχουν θέσει οι δήμαρχοι.

Τελικά  ο κάθε Δήμαρχος στην συνάντηση που θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου θα εκφράσει την άποψή του ή την άποψη του Δημοτικού Συμβουλίου (αν και εφόσον υπάρχει τέτοια).

Ακολουθεί βίντεο με τις τοποθετήσεις του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και Κορίνθιων Αλέκο Πνευματικό.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο