Συνεδριάζει το Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, στο Μέγαρο Μαξίμου οι 26 Δήμαρχοι της Πελοποννήσου

Μαϊος 04, 2016
Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαΐου 2016, θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, καθώς πρέπει να αποκρυσταλλωθεί η γνώμη των Δήμων για τη διαχείριση των απορριμμάτων. 

Το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου και ώρα 10.00, στο Μέγαρο Μαξίμου, οι 26 Δήμαρχοι της Πελοποννήσου έχουν κληθεί ενώπιον της Διυπουργικής Επιτροπής Μεγάλων Έργων, προκειμένου να εκφράσουν την άποψή τους για το θέμα.

«Φαίνεται πως οδηγούμαστε σε λήψη αποφάσεων για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, θέμα που εκκρεμεί επί δεκαετίες», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σήμερα Τετάρτη 4 Μαΐου 2016.

Ανέφερε, επίσης, πως θα μπορούσε να υπάρξει τοπική διαχείριση υπό προϋποθέσεις, βεβαίως εφόσον αλλάξει το νομικό πλαίσιο και με οικονομική υποστήριξη εκ μέρους του Κράτους, ενώ η διαδικασία θα μπορούσε να ξεκινήσει από τις 6 μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου. Εκτίμησή του είναι ότι η διαδικασία μάλλον θα προχωρήσει με ΣΔΙΤ, με τις βελτιώσεις που έχει επιφέρει η Κυβέρνηση στο διαγωνισμό της Περιφέρειας.

Τελευταία τροποποίηση στις 4 Μαϊος 2016 %19:%Μάι

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia