Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Οριστικά και άμεσα να λυθεί το πρόβλημα διενέργειας εξετάσεων των οδηγών»

Απριλίου 21, 2016
Την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος της διενέργειας εξετάσεων υποψηφίων οδηγών ζήτησε με επιστολή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη, επισημαίνοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση απειλείται ευθέως η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών Μεταφορών.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε ιδιαίτερα ότι αυτή τη στιγμή οι Διευθύνσεις Μεταφορών των Περιφερειακών Ενοτήτων αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα υποστελέχωσης και ότι μετά την κατάργηση του Ν. 4354/2015, «η πραγματοποίηση των εξετάσεων εντός του ωραρίου λειτουργίας της υπηρεσίας θα έχει ως αποτέλεσμα το κλείσιμο των υπηρεσιών για δύο έως τέσσερις φορές την εβδομάδα, δημιουργώντας ανεπανόρθωτο πρόβλημα, τόσο στην εύρυθμη λειτουργία τους, όσο και στην εξυπηρέτηση των πολιτών».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου διαβίβασε επίσης την επιστολή την Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας, η οποία βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση με την επιστολή αυτή και με την οποία ζητείται οριστική λύση στο πρόβλημα.  

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2729 guests και κανένα μέλος

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr