Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Το σχεδιασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σπάρτης ενόψει της νέας σαιζόν και τη δυνατότητα υποστήριξής της από την Περιφέρεια Πελοποννήσου συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Ντία Τζανετέα, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Σκούρος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Σταματάκος και το στέλεχος της ομάδας κ. Ηλίας Κατσογιάννης. 

Κοινή βούληση και των δύο μερών είναι η ανάδειξη του brand name της Σπάρτης και της Λακωνίας και η μετατροπή της από παραμεθόριο περιοχή σε δυναμικό πυλώνα αναπτυξιακής προοπτικής για την Πελοπόννησο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο