Τρίπολη | Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Στέλιος Πέτσας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

[iframe width=”790″ height=”444″ src=”https://www.youtube.com/embed/dEO_S_IuIAM” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο κ. Πέτσας συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα στο πλαίσιο περιοδείας του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, για την επιτάχυνση της εμβολιαστικής εκστρατείας. 

Ο κ. Νίκας σημείωσε ότι για την επόμενη μέρα της πανδημίας, υπάρχουν κάποια ζητήματα σε ορεινές περιοχές και γι’ αυτό τον λόγο έχουμε υποχρέωση να τους ενημερώσουμε, ώστε να εμβολιαστούν ”πρέπει να συμβάλλουμε στον γενικό εμβολιασμό σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, καλώ όλους να πουν ότι ο εμβολιασμός είναι η μοναδική λύση”, τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Από τη μεριά του ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι ”αισθάνεται κανείς την ευθύνη να προσπαθεί να υπηρετήσει τους πολίτες, για να ζούμε πραγματικά πρέπει να εμβολιαστούμε” κάνοντας έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν.

Επίσης συζητήθηκε και η πορεία των Αναπτυξιακών έργων από το πρόγραμμα ”Αντώνης Τρίτσης”.

Τέλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου απένειμε στον κ. Πέτσα μια τιμητική πλακέτα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

petsas_nikas

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο