Αυτόφωρες συλλήψεις σε Ηλεία, Αργολίδα και Λακωνία για εμπρησμούς από αμέλεια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτόφωρες συλλήψεις σε Ηλεία, Αργολίδα και Λακωνία για εμπρησμούς από αμέλεια.

Συνελήφθη στις 8/4 στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙΠ.Υ.Ν Ηλείας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε γεωργική έκταση, στην περιοχή Κακοβάτου, του δήμου Ζαχάρως Ηλείας.

Επίσης συνελήφθη χθες 9/4 στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Κ. Κρανιδίου, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση στην περιοχή Προφήτης Ηλίας στην Ερμιονίδα Αργολίδας.

Ακόμα την ίδια ημέρα 9 /4 στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σπάρτης, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Βουτιανών Άγιος Νικόλαος Σπάρτης

Για τα ανωτέρω περιστατικά, επιβλήθηκε Διοικητικό Πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο