Στο “κόκκινο” τρεις δήμοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Τέλος τα περιοριστικά μέτρα στον Δήμο Σπάρτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρεις δήμοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δύο στην Κορινθία κι ένας στην Αργολίδα, εντάχθηκαν από τις 6 το πρωί χθες Σάββατο 20 Φεβρουαρίου – έως και την Δευτέρα 1η Μαρτίου- στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου “κόκκινο”, καθώς παρατηρείται αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου όσον αφορά την διασπορά του νέου κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο “κόκκινο” για το πιο πάνω χρονικό διάστημα εντάχθηκαν οι Δήμοι Κορίνθου και Νεμέας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και ο Δήμος Αργους – Μυκηνών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Από την άλλη πλευρά, η ΓΓΠΠ γνωστοποίησε ότι βγαίνει από τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα ο Δήμος Σπάρτης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία που...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο