“Εξετάζομαι – Ενημερώνομαι – Βάζω την πρόληψη στη ζωή μου”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων Αθηνών και Πάτρας, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Εξετάζομαι – Ενημερώνομαι – Βάζω την πρόληψη στη ζωή μου” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης στην αίθουσα του αμφιθεάτρου.

 

Στην ενημερωτική εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των δύο εθνικών μελετών υγείας, της Εθνικής Μελέτης Νοσηρότητας και Παραγόντων Κινδύνου (Ε.ΜΕ.ΝΟ) η οποία οργανώθηκε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με όλες τις Ιατρικές Σχολές της Ελλάδος και το Πάντειο Πανεπιστήμιο και της Εθνικής Επιδημιολογικής Μελέτης Hprolipsis των λοιμωδών νοσημάτων ηπατίτιδας Β (HBV), ηπατίτιδας C (HCV) και τη HIV λοίμωξης που οργανώθηκε από τις ιατρικές σχολές της Ελλάδας σε συνεργασία με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις “Γιατροί του Κόσμου” και “PRAKSIS”.

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων καθώς και η ενημέρωση των συμμετεχόντων για την προαγωγή της υγείας μέσω της έγκυρης ενημέρωσης και της πρόληψης θα γίνει από τον Καθηγητή Υγιεινής της Ιατρικής Σχολής Πάτρας κο Βανταράκη Απόστολο, την υπεύθυνη ιατρό κα Σύλβια Κασκαφέτου, την παθολόγο ιατρό κα Καρολίνα Ακινοσόγλου και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ιατρό Δημόσιας Υγείας κο Διαμαντόπουλο Βασίλειο.

Σημειώνεται ότι οι δύο παραπάνω έρευνες πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Νομό Αρκαδίας κατά το χρονικό διάστημα Ιούνιο με Σεπτέμβριο του 2014.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο