Συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου – Επαρχίας Σετσουάν της Κίνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη μεταφορά τεχνογνωσίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Επαρχία Σετσουάν της Κίνας, στο επίπεδο της αγροτικής οικονομίας και ειδικότερα στην καλλιέργεια των ελαιοδέντρων και της ελιάς, συμφώνησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Δασών της Επαρχίας Σετσουάν κ. Yao Sidan, επικεφαλής υψηλόβαθμης αντιπροσωπείας της Επαρχίας Σετσουάν, κατά τη συνάντησή τους στην έδρα της Περιφέρειας την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε στις σχέσεις της Περιφέρειας με Κινεζικές Επαρχίες και δομές της οικονομίας και του πολιτισμού της Κίνας, οι οποίες έχουν ιδιαίτερα αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και εξέφρασε την πεποίθηση για μια επιτυχή πολυπεπίπεδη συνεργασία με την Επαρχία Σετσουάν.

Ο κ. Sidan από την πλευρά του χαρακτήρισε την Πελοπόννησο γνώριμη περιοχή, με σημαντικό πολιτιστικό και ιστορικό υπόβαθρο, και εξέφρασε τη βούληση να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο στενής συνεργασίας με την Περιφέρεια για τη μεταφορά τεχνογνωσίας στα θέματα της αγροτικής οικονομίας, ενώ παράλληλα τόνισε τη σημασία του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου για τους Κινέζους.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο