Ανατολική Μάνη – Άμεση ανταπόκριση Χαρίτση στο αίτημα Τατούλη για αποκατάσταση των ζημιών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλήρως ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη για την άμεση αποκατάσταση σημαντικών έργων υποδομής στις πληγείσες από τις καταστροφικές πυρκαγιές περιοχές της Ανατολικής Μάνης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Χαρίτσης σε πρόσφατη συνάντησή τους.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε αγαστή συνεργασία με το Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης συνέταξαν ήδη τα σχετικά τεχνικά δελτία για όλες τις πληγείσες περιοχές, (Κότρωνα, Κοκκάλας, Φλωμοχωρίου, Σκουταρίου, Παρασύρου, Πυρρίχου, Νύμφης, Λουκαδίκων, Δροσοπηγής, Χειμάρας και της ευρύτερης περιοχής του Γυθείου), ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία έχουν αποσταλεί ήδη στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και αφορούν οδικά δίκτυα, αντιπλημμυρικά έργα, και έργα αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο