Περιφέρεια: "Εμείς πάμε μπροστά και οι υπόλοιποι ακολουθούν αγκομαχώντας"

Μαρτίου 09, 2017
"Το πόρισμα το συνιστούμε για μελέτη σε κυβερνητικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το πόρισμα της Επιτροπής για την αναθεώρηση του Καλλικράτη αποτυπώνει με ακρίβεια την ανεπάρκεια των Δήμων να ανταποκριθούν στις αρμοδιότητες του τομέα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης. Ειδικότερα στο Παράρτημα VI (συνημμένο) του πορίσματος παρουσιάζεται η χαρτογράφηση της υφιστάμενης κατάστασης και περιλαμβάνονται οι Δήμοι – πάροχοι διοικητικής υποστήριξης στον τομέα κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, καθώς και το πλήθος και οι διοικητικά υποστηριζόμενοι από κάθε πάροχο Δήμοι.


Το πόρισμα το συνιστούμε για μελέτη σε κυβερνητικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες για να κατανοήσουν έστω και καθυστερημένα τον τρόπο με τον οποίο έδρασε και δρα η Περιφέρεια Πελοποννήσου όσον αφορά τις συγχρηματοδοτούμενες, από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, κοινωνικές δράσεις. Ας καταλάβουν αυτοί που πράττουν άνευ τεκμηρίων ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κάθε πολιτική επιλογή βασίζεται σε ρεαλιστικά δεδομένα και όχι σε «εικονικές πραγματικότητες».

eggrafo 1

Τελευταία τροποποίηση στις 9 Μαρτίου 2017 %16:%Μαρ

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2674 guests και κανένα μέλος

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr