Π.Τατούλης: “Με σκληρό αγώνα εξασφαλίζουμε έργα εκατομμυρίων για τους πολίτες”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έργο εξαιρετικά αναγκαίο σε μια διαρκώς ανερχόμενη τουριστική περιοχή χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου την ολοκλήρωση της αποχέτευσης του Κρανιδίου, τονίζοντας ωστόσο ότι η περιφερειακή αρχή έχει «ματώσει» να κρατήσει ζωντανό το έργο αυτό υπερβαίνοντας αλλεπάλληλες δυσκολίες, όπως και πολλά άλλα έργα εκατομμυρίων ευρώ επ’ ωφελεία των πολιτών. 

Το έργο της αποχέτευσης του Κρανιδίου είχε ενταχθεί στο Ταμείο Συνοχής και ενώ είχε βρεθεί τρόπος συνέχισής του, το έργο χάθηκε λόγω της αδυναμίας του τότε Δημάρχου να το προχωρήσει, με επιπλέον δικαστικές διεκδικήσεις, ανέφερε ο Περιφερειάρχης και σημείωσε ότι «μπορέσαμε ωστόσο και το ξεκαθαρίσαμε μια ακόμα φορά και το εντάξαμε στο ΕΠΠΕΡΑΑ. Δυστυχώς όμως λόγω των capital controls για μια ακόμα φορά το έργο δεν προχώρησε. Είχαμε όμως και πάλι προνοήσει και το σώσαμε ως μεταφερόμενο έργο στη νέα επιχειρησιακή περίοδο.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κατά τη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 αποφάσισε την υποβολή πρότασης ένταξης του έργου της ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου Κρανιδίου στο τομεακό πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο