Π.Τατούλης: “Συνεχίζουμε το μεγάλο μας έργο για την υγεία στην Πελοπόννησο”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη παραδόθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 το μεγάλο έργο αναμόρφωσης του ισογείου, των εξωτερικών ιατρείων και της διοίκησης, αλλά και της ανακαινισμένης Παιδιατρικής Κλινικής στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας εξυπηρετώντας έτσι ακόμα καλύτερα τους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Τριφυλίας και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μεσσηνίας.

Το έργο, η μελέτη του οποίου εκπονήθηκε με δωρεά του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, εντάχθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ, είχε συνολικό προϋπολογισμό 1.500.000 ευρώ και, αφού ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια, παραδόθηκε στο κοινό, αποδεικνύοντας ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών επιλύοντας ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα.

Μιλώντας για το συγκεκριμένο έργο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς πετύχαμε τους στόχους που είχαν τεθεί από την αρχή.

Το συγκεκριμένο έργο δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αλλά αποδείξαμε για μία ακόμα φορά ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου μένει πιστή στις υποσχέσεις της και προχωράει ακόμα και τις δύσκολες περιπτώσεις.

Οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον τομέα της Υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα της Μεσσηνίας, έχουν να αποδώσουν μία συστηματική προσπάθεια που αγκάλιασε όλη την Μεσσηνία και δεν σταματούν εδώ καθώς σύντομα θα προχωρήσουν οι εργασίες στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων και του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών, ενώ στόχος είναι να προμηθευτούν τρεις σύγχρονες κινητές μονάδες που θα παρέχουν σύγχρονες συνθήκες υγείας»

Ο Περιφερειάρχης επανέλαβε την πάγια πολιτική του θέση, πώς η ευθύνη για την λειτουργία των υγειονομικών μονάδων θα πρέπει να ανήκει στις Αιρετές Περιφέρειες, με το Υπουργείο να κρατά τη υψηλή εποπτεία, λέγοντας χαρακτηριστικά «Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε χρειάζεται αποφασιστικότητα, πρόγραμμα, τόλμη και η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει αποδείξει πώς μπορεί να τα καταφέρει.»

Στην παράδοση του σημαντικού αυτού έργου παρευρέθηκαν οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου, Περικλής Μαντάς, η Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αντωνία Μπούζα, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπακούρος, ο Διευθυντής και οι επιβλέποντες των εργασιών από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο