Περιφέρεια Πελοποννήσου

Εντολές εκταμίευσης συνολικής πίστωσης 123.624,63 ευρώ προς το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Οι σχετικές αποφάσεις αφορούν σε δαπάνες που προορίζονται για αποπληρωμή έργων, μελετών και υπηρεσιών, η οποία -όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης- έχει…
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε, το απόγευμα χθες, στο Γύθειο, με τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας Νίκο Χαρδαλιά, στο περιθώριο της έκτακτης διακλαδικής άσκησης “Πύρανθος – Βαθύ 2023” που διεξήχθη στην περιοχή Βαθύ του Γυθείου.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Παντελή Κατσιφαράκη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου “Nephroxenia”.
Μακρά συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τη νέα διοικούσα επιτροπή του παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ (Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας).
Στην έγκριση της σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Μονεμβασίας και Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για το έργο συντήρησης και βελτίωσης του δρόμου Μονεμβασία – Αγιος Φωκάς προϋπολογισμού 1.250.000 ευρώ, προέβη το Δ.
O περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προήδρευσε σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, σε σύσκεψη αντικείμενο της οποίας ήταν η προετοιμασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου εν όψει του διεθνούς συνεδρίου TBEX Europe 2023 – Peloponnese, τον ερχόμενο Μάιο.
Υπογράφηκε σήμερα Τετάρτη 30 Μαρτίου, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τον δήμαρχο της αρκαδικής πρωτεύουσας Κώστα Τζιούμη, προγραμματική σύμβαση που αφορά στο έργο SmartBear, ενός “έξυπνου” δικτύου για υγιή και ανεξάρτητη διαβίωση,…
Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα θα έχει στην Τρίπολη, αύριο Παρασκευή 31 Μαρτίου, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος, ο οποίος θα έλθει στην έδρα της Περιφέρειας επικεφαλής κλιμακίου από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
ΗΜΕΡΙΔΑ διοργανώνεται το Σάββατο 1η Απριλίου 2023, ώρα 17:00  στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης με θέμα: «Η εγκατάσταση βαρέως τύπου βιομηχανικών ΑΠΕ στο Μαίναλο και την ευρύτερη Πελοπόννησο, και οι επιπτώσεις τους στην τοπική οικονομία και κοινωνία»
Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συνελήφθησαν 61 άτομα, προσήχθησαν 93 και έγινε έλεγχος σε 1.093.
Σελίδα 1 από 773

logofootermedia