21.000 ευρώ θα κοστίσει η επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ποσό των 21.000 ευρώ για  την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, έπειτα από απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποφάσισε να διαθέσει 21.043,87 ευρώ για την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη τις συναντήσεις και τις ομιλίες που θα έχει την  Δευτέρα (19/7).

«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους είκοσι μία χιλιάδες σαράντα τρία ευρώ και ογδόντα επτά λεπτά (21.043,87 €) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του (ης) «01.072 Υπηρεσίες Διοίκησης ΠΕ Αρκαδίας» K.A. Eξόδων 0845.0001 του οικονομικού έτους 2021 για «Κάλυψη δαπανών στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, κ. Κ.Μητσοτάκη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σ.Λιβανού, στις 19-07-2021 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και των συναντήσεων, ομιλιών και επαφών του», αναφέρεται στην απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια. 

diavgeia

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο