Κορωνοϊός: 13 ασθενείς νοσηλεύονται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, χθες Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου -ώς τις 3 το μεσημέρι- καταγράφηκαν 31 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 3.239.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 2, στην Π.Ε. Αρκαδίας 5, στην Π.Ε. Κορινθίας 11, στην Π.Ε. Λακωνίας 9 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 4.

Εξ άλλου, μέχρι και χθες Παρασκευή 5 του μήνα, οι νοσηλευόμενοι covid-19 στην Περιφέρεια ήταν συνολικά 62 (οι 6 εκ των οποίων σε ΜΕΘ). Αναλυτικά, ανά Γενικό Νοσοκομείο, οι νοσηλευόμενοι ήταν, Γ.Ν. Αργους 4, Γ.Ν. Ναυπλίου 2, Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης 13, Γ.Ν. Κορίνθου 14 (4 σε ΜΕΘ), Γ.Ν. Σπάρτης 10, Γ.Ν. Καλαμάτας 19 (2 σε ΜΕΘ).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο