Πέτρος Τατούλης: «Κύριε Βορίδη, αφήστε τις φαμφάρες και τις φιέστες»

Το δευτερεύον αρδευτικό δίκτυο για την άρδευση των περιοχών του τέως δήμου Μυκηναίων και συγκεκριμένα των περιοχών Φίχτια-Μυκήνες-Μοναστηράκι, ήρθε να εγκαινιάσει σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Βορίδης μαζί με τον Περιφερειάρχη κ.Νίκα.

Ένα έργο για το οποίο ο κ. Υπουργός δεν έχει με οποιαδήποτε ενέργεια ή δράση του παρέμβει και ο κ.Νίκας το μόνο που έχει κάνει με καθυστέρηση ενός έτους, είναι να τοποθετήσει τους σωλήνες που ήδη είχαν αγοραστεί από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, η οποία σχεδίασε, μελέτησε, δημοπράτησε και ολοκλήρωσε την προμήθεια των υλικών, τα οποία παρέδωσε στον κύριο του έργου που είναι ο ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου.

Οφείλει λοιπόν, να μάθει ο κ. Υπουργός και ο κ. Περιφερειάρχης αυτό που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι αγρότες και οι παραγωγοί της περιοχής.

Ο Πέτρος Τατούλης και οι συνεργάτες του σε συνεχή συνεργασία με τους παραγωγούς αποκατάστησε τις ζημιές που είχε δεχθεί το λεηλατημένο και εγκαταλελειμμένο αντλιοστάσιο στην περιοχή Μαλαχιά Κουτσοποδίου, με δεξαμενή χωρητικότητας 35.000m3 . Μετά την αποκατάσταση ορίστηκε προσωρινή διοίκηση στο ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου και έγινε συντήρηση των τριών αντλιών της δεξαμενής της Ήρας όπου μετέφερε στο Κουτσοπόδι 3.000 m3 νερού την ώρα.
Στη συνέχεια η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη ικανοποιώντας το χρόνιο αίτημα των παραγωγών των περιοχών Φίχτια-Μυκήνες-Μοναστηράκι, ολοκλήρωσε μελέτη για επέκταση των δικτύων προς τις συγκεκριμένες περιοχές αλλά και τις περιοχές προς Μπόρσα και Μαλανδρένι.

Το έργο που εγκαινιάζετε σήμερα κ.Υπουργέ, φέρει την σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη και είναι η ολοκλήρωση του δευτερεύοντος αγωγού, ως μία λύση ανάγκης για την ανακούφιση των αγροτών της περιοχής, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης που υπάρχει από το Υπουργείο που είστε επικεφαλής, για τη δημοπράτηση των δικτύων του μεγάλου έργου του Αναβάλου.

Η σημερινή εκδήλωση εγκαινίων αποτελεί πολιτική πράξη ακραίου λαϊκισμού και γίνεται καθαρά για λόγους επικοινωνίας και εντυπώσεων.

Για ποιο λόγο κ.Νίκα δεν επεκτείνετε το δίκτυο προς Μπόρσα και Μαλανδρένι όπως είχαμε προβλέψει για την ανακούφιση και των παραγωγών αυτής της περιοχής;

Ο κ.Βορίδης οφείλει να απολογηθεί στους πολίτες της Αργολίδας για την μεγάλη καθυστέρηση της δημοπράτησης του μεγάλου έργου αξίας 7.800.000 €, που θα δώσει λύση στα σημαντικά προβλήματα των αγροτών του Aργολικού κάμπου, έχοντας την αποκλειστική ευθύνη ως πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Ένα έργο το οποίο παρέμεινε ζωντανό επειδή η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη παρενέβη μέσω των υπηρεσιών της για την διόρθωση των μελετών, διαθέτοντας μάλιστα πόρους για την ολοκλήρωση της.

Αφήστε τις φαμφάρες και τις φιέστες κ. Υπουργέ και ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες μας.
Τα ταξίδια αναψυχής σας στην Πελοπόννησο για τη συμμετοχή σας σε τελετές εγκαινίων, δεν αρμόζουν με το σοβαρό έργο που θα έπρεπε να παράγει ένας Υπουργός, σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές για τον αγροτικό κόσμο.
Εδώ και τώρα, δώστε στην Πελοπόννησο το 1.200.000 € που απαιτείται για την δακοκτονία σύμφωνα με τις εισηγήσεις των υπηρεσιών της Περιφέρειας και δημοπρατήστε άμεσα όλα τα έργα υποδομών, τα οποία προκλητικά καθυστερείτε.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο