Πολιτικό πρόβλημα που απαιτεί εξηγήσεις η παραίτηση των επικεφαλείς των παρατάξεων της μείζονος μειοψηφίας

Πολιτικό πρόβλημα, για το οποίο θα πρέπει οι παρατάξεις της μείζονος μειοψηφίας να δώσουν εξηγήσεις στον Πελοποννησιακό λαό, χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την παραίτηση των επικεφαλής τους κ. Βουδούρη και κ. Δέδε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Τετάρτης 29 Απριλίου 2015.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε ότι η συμπεριφορά αυτή συνιστά «εμπαιγμό των Πελοποννησίων πολιτών, αφού δεν πίστεψαν ποτέ στο θεσμό της Περιφέρειας, αντίθετα το χρησιμοποίησαν, εν γνώσει του πολιτικού τους φορέα, για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους πολιτικά σχέδια» και πρόσθεσε ότι «οι Πελοποννήσιοι πολίτες περιμένουν εξηγήσεις».
«Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε όταν χαρακτηρίσαμε συμπεριφορά αλεξιπτωτιστή τη συμπεριφορά του επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας» σημείωσε επίσης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ανέφερε ότι «αντίστοιχη συμπεριφορά υιοθέτησε και ο επικεφαλής της δεύτερης μεγαλύτερης παράταξης της αντιπολίτευσης, ο οποίος χρησιμοποίησε το θεσμό για τη μετάβασή του σε μια κυβερνητική θέση».
Ο κ. Τατούλης δήλωσε, τέλος, ότι οι παρατάξεις της μείζονος μειοψηφίας συνεχίζουν να μη δίνουν τις οφειλόμενες πολιτικές εξηγήσεις στους Πελοποννησίους για το γεγονός ότι οι επικεφαλής των συγκεκριμένων παρατάξεων εγκατέλειψαν το ρόλο που τους ανέθεσαν οι πολίτες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο