Περιφέρεια Πελοποννήσου

« Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου [Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη] και ειδικότερα εντός της σήραγγας Ραψομάτη »
Συνολικά 35 νέα περιπολικά διατίθενται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.
Ότι η κυβέρνηση διαλύει τις υφιστάμενες εργολαβίες για το δρόμο Πατρών-Πύργου χωρίς να έχει ολοκληρώσει καμία από τις ενέργειες για τις οποίες είχε ενημερώσει τους εκπροσώπους του Περιφερειακού Συμβουλίου καταγγέλλει ο Απόστολος Κατσιφάρας.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στη σημερινή συνεδρίαση του 27/3/2020 υπερψήφισε κατά πλειοψηφία (28 υπέρ 17 κατά και 4 παρών) την κοινή πρόταση των παρατάξεων (Τατούλη, Δέδε, Πετράκου, Λυμπεροπούλου).
Παρέμβαση Κελλάρη Γιάννη στο Πε. Συ. 27-3-2020. «Απαιτούμε από την Περιφερειακή αρχή να πάψει να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους και να πάρει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σε όλες τις Υπηρεσίες, σε όλες τις Περιφερειακές ενότητες»
Με φόντο τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα (Che Guevara) εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κάτσαρης στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα με τηλεδιάσκεψη.
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θ. Πετράκος κατηγόρησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την επιλογή του να μην λειτουργήσει η Περιφέρεια με το προσωπικό ασφαλείας αλλά αντίθετα όλοι οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στις θέσεις τους.
Οι καταγγελίες του Συλλόγου των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, σε ότι αφορά  τις αποφάσεις, τις εγκυκλίους και τις εντολές του κ. Νίκα, σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών και τα μέτρα προστασίας του ανθρώπινου δυναμικού της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον κορωνοϊό, αποδεικνύουν, για…
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, με αντικείμενο την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της, σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν από τον πρωθυπουργό προς τους περιφερειάρχες, στη συνάντηση που είχε χθες Τετάρτη μαζί τους, στο Μέγαρο Μαξίμου με αποκλειστικό θέμα την επιδημία…
Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στην Τρίπολη, η γνωμοδοτική επιτροπή για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, η οποία συγκροτήθηκε με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.
Σελίδα 1 από 247

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr