Επίσκεψη Φ. Ζαΐμη στο Εργοστάσιο ΜΜ&ΕΕ Αράξου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φ. Ζαΐμη στο Εργοστάσιο Αράξου.

Το Εργοστάσιο Μεταφορικών Μέσων και Επίγειου Εξοπλισμού Αράξου επισκέφτηκε τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΠΣΕΚ καθ. Ιωάννη Καλαβρουζιώτη.

Στη ξενάγηση που ακολούθησε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Διοικητή Ιωάννη Φλώρο και τους εργαζομένους του εργοστασίου για το καινοτόμο έργο που επιτελούν, την οργάνωση και λειτουργία του εργοστασίου αλλά και την επείγουσα ανάγκη για ενίσχυση του προσωπικού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού ευχαρίστησε το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του εργοστασίου για τη φιλοξενία, συνεχάρη τους εργαζομένους για το αξιέπαινο έργο που υλοποιούν. «Η ΠΔΕ θα επιδιώξει και θα στηρίξει την συνεργασία σε κάθε αξιόλογη ερευνητική, τεχνολογική και καινοτόμο προσπάθεια μεταξύ της ΠΑ και της ακαδημαϊκής κοινότητας της περιοχής μας για την ανάπτυξη της εθνικής αμυντικής βιομηχανίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαΐμης.

Τόνισε ακόμη ότι προτεραιότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι να συμβάλλει μέσω μελλοντικών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων όχι μόνο στη βιωσιμότητα της αμυντικής βιομηχανίας αλλά και στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξή της σύμφωνα πάντα με τις τρέχουσες εθνικές ανάγκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της στενότερης συνεργασίας και υποστήριξης της ΠΔΕ προς την Πολεμική Αεροπορία και γενικότερα τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

20200902 ΖΑΙΜΗΣ ΑΡΑΞΟΣ 2

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο