Σύσκεψη εργασίας για βελτίωση λειτουργίας υπηρεσιών του αγροτικού τομέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσκεψη εργασίας με στόχο την συνεχή βελτίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών που άπτονται του αγροτικού τομέα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία τουΑντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρου Βασιλόπουλου την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στο γραφείο του στην Π.Ε Ηλείας. Συμμετείχαν ο Γενικός διευθυντής Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σταύρος Βέρρας και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Σπύρος Παπασπύρου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το νέο οργανόγραμμα με τις αλλαγές που επήλθαν στις υπηρεσίες και ο συντονισμός τους ώστε καθημερινά να παράγονται τα επιθυμητά αποτελέσματα με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Προτεραιότητα επίσης αποτελεί η στελέχωση των υπηρεσιών με επιστημονικό προσωπικό λόγω αποχωρήσεων συνταξιοδότησης ενώ εξετάστηκαν ακόμη ζητήματα για κοινό δίαυλο καθημερινής επικοινωνίας στις τρείς Περιφερειακές Ενότητες Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ Βασιλόπουλος δήλωσε τα εξής: « Ήταν μια ουσιαστική συνάντηση εργασίας αυτή που έγινε σήμερα στον Πύργο για να εξετάσουμε με τον κ Βέρρα και τον κ Παπασπύρου ζητήματα σχετικά με το νέο οργανόγραμμα της Περιφέρειάς μας. Επιδίωξή μας είναι η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο