Συνάντηση Ν. Φαρμάκη με το νέο Πρόεδρο του ΕΑΠ, καθηγητή Ι. Καλαβρουζιώτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το νέο Πρόεδρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, υποδέχτηκε σήμερα, Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης συνεχάρη τον κ. Καλαβρουζιώτη και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η στενή συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ΕΑΠ θα συνεχιστεί αλλά και θα ενταθεί ακόμα περισσότερο, δεδομένου ότι ο κ. Καλαβρουζιώτης κατέχει και τη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

«Είναι μεγάλη χαρά που άνθρωποι καταξιωμένοι στον ακαδημαϊκό χώρο, αλλά και στην τοπική κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας, αναλαμβάνουν τόσο σημαντικούς ρόλους, όπως είναι αυτός του Προέδρου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, του μοναδικού ελληνικού Πανεπιστημίου που προσφέρει εξ αποστάσεως εκπαίδευση και διαρκώς εκσυγχρονίζεται και ισχυροποιείται» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο