Εκατοντάδες κόσμου στη συναυλία της Μαρίζας Ρίζου στη Ναύπακτο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Μαρίζας Ρίζου στο Ναύπακτο, την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022, που οργανώθηκε ο Τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπό τον Αντιπεριφερειάρχη, Νικόλαο Κοροβέση και με την αιγίδα του Δήμου Ναυπάκτου.

Η Μαρίζα Ρίζου, μία από τις πιο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες της γενιάς της, κατάφερε να ξεσηκώσει τους ακροατές της σε μία συναυλία με έμπνευση και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια,  πρωτότυπες διασκευές, πρόζα, ενέργεια, κέφι και διάδραση.

Εκατοντάδες πολίτες απόλαυσαν μία όμορφη μελωδική βραδιά, ενώ το κοινό καλωσόρισε με ομιλία της, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Αμαλία   Βούλγαρη. Επίσης, ο Περιφερειάρχης  Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης,  απέδωσε έναν ευγενή χαιρετισμό στην εξαίρετη καλλιτέχνιδα.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαο Κοροβέση  η εν λόγω μουσική συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του βασικού στόχου του Τομέα Πολιτισμού της ΠΔΕ που είναι πρώτιστα η πολιτιστική αφύπνιση των πολιτών  μέσα από την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και  καλλιτεχνικών project, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν, να καλλιεργήσουν την αισθητική τους, να συνδεθούν με το νόημα κάθε μορφή τέχνης και να ενισχύσουν παράλληλα τους κοινωνικούς τους δεσμούς.

Επιπρόσθετα, τονίζεται ότι σημαντική αρχή από μέρους του Τομέα Πολιτισμού είναι και η επιλογή τοποθεσιών με ξεχωριστό περιβάλλον, αλλά και μνημειακή αξία ούτως ώστε οι εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται στον καλύτερο αισθητικό χώρο, ώστε να συντάσσονται δημιουργικά και παραγωγικά η υλικοτεχνική υποδομή μιας τοποθεσίας με την πνευματικότητα που καλλιεργεί η κάθε πολιτιστική δραστηριότητα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο